windmachine
Foto: Bingo Rimér

Åh.. Vet ni vad? Den där reklamfilmen som jag provfilmade för ni vet.. Dom skulle ha ringt mig senast igår sa dom.. Och dom har fortfarande inte ringt, vilket lär betyda att jag inte fick rollen.. Dom sa iochförsig att dom skulle ringa i vilket fall, även om jag inte fick den.. Men det känns ju inte direkt som att jag fått den nu när det är torsdag, den ska spelas in nästa vecka och jag har fortfarande inte hört något? Skit också.. Rollen som var så perfekt för mig! JAG HADE GJORT DET SÅ SJUKT BRA!! Men man får ju tänk att det är deras förlust, eller hur? : ) Och nu har dom ju träffat mig, och uppenbarligen gillade dom mig eftersom jag blev topp-2. Så förhoppningsvis tänker dom på mig nästa gång dom behöver en tjej till en reklamfilm!

”Don’t let the fear of striking out keep you from playing the game”
( Citat som jag fastnat för ända sedan jag såg A Cinderella Story för första gången. ÅÅÅH, ÄLSKAR DEN FILMEN DÅÅÅ. )
Man måste våga prova, även om det inte blir som man vill i slutändan alla gånger : ) Tänk på det! VÅGA! Annars får ni smisk.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *