ko

Jag vet att ni älskar när jag svarar på frågor och jag får önskemål om frågestunder varje dag verkligen. Ska jag vara ärlig så har jag struntat i det för att jag är för lat. Haha!! Det tar sån tid att gå igenom alla 100-tals frågor som kommer in, sortera dom, svara på dom, dela upp dom osv. Men jag kom ju på att jag kan dela upp dom nu ifrån början istället : ) Smart va? Så! Idag börjar vi med frågor om Kost, träning och hälsa. Kosten kan jag en hel del om sen min utbildning till kostrådgivare så dom frågorna borde bli lättare för mig att svara på. När det kommer till träning så kommer jag att utgå ifrån mig själv och vad som fungerar för mig och vad jag har lärt mig och det behöver nödvändigtvis inte fungera för er. Det kommer kanske inte alltid vara korrekt det jag säger, men jag ska göra mitt bästa!

SÅ, FIRE AWEAY! Ni har till imorgon på er : )
Alltså. ENBART frågor om kost, träning och hälsa i detta inlägg. Fler kategorier kommer under dom kommande dagarna.
KRAMKALAS.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *