A crazy workout!

crazyninja

Hey!
Det blev ett långt, men kul pass med Mårten idag. Jag värmde upp med 20 min crosstrainer. Sen körde vi ett cirkelpass på ungefär 45 min, sen lekte vi runt lite och stod på händer osv. ( Mina armar var dock för trötta efter passet så jag stod på huvudet. Haha ) MEN, jag kom upp på bollen! Yeeey! Fuskade lite såklart, men ändå.. Heheheh. Sen avslutade jag med 40 min crosstrainer till. Hade galet mycket energi idag och då kände jag att jag lika gärna kunde trampa på! Nu har jag precis ätit lunch och öppnat mitt paket från Junkyard om precis kommit… WOOHOOOO. Ni får se innehållet snart..

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Äkta guld Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Caroline Roxy - Urban Deli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *