Mitt fisheyeobjektiv.

dish

Som ni kanske märkt så ha jag fyllt blogged med fisheyebilder dom senaste dagarna. JAG ÄLSKAR DET OBJEKTIVET. Vill aldrig använda något annat igen. Haha! Det bästa är ju att det inte var speciellt dyrt. Sånna objektiv brukar vara det nämligen.. Det är därför jag inte har köpt något tidigare. Nu ångrar jag nästan att jag inte gjorde det ändå, det är ju verkligen värt varenda krona med tanke på hur coola bilderna blir. Eller hur?!

Direktlänk till mitt:
361005

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR PISSIG DAG x2 Hedda Dibinger - hair thoughts BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Caroline Roxy - GHD Contour crimper and platinum Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *