Mina nya Air Max.

nikeairmax

…Tänk att jag aldrig tröttnar på skor. HUR FINA?!?!?? Så fina. Grått och rosa är verkligen så sjukt snyggt tillsammans. Air max-skor är ju rätt dyra, men med tanke på hur bekväma och snygga dom är, + bra kvalité, så tycker jag att dom är värda varenda krona!

Om ni fick välja ett par skor som jag har, vilka skulle ni då välja? : )

Direktlänk:
47824_07_3-1

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Dagens look. Josephine Qvist - BAILEY MYS Paulina Danielsson - Smile Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ! 
  • Micke

    Hallå, såååå sjukt snygga, bra val, fast du borde ha fler. Jagblir typ kär i dom dom som har dom. Haha. Skulle lungt kunna köpa till en tjej om hon hade dom när vi gick ut. Coooola. Hör av dig, [email protected]/* */ //Micke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *