Breakfast.

break
Imorse upptäckte jag att jag inte hade någon mjölk hemma… = ingen standardgröt = KATASTROF. Haha. Så fick använda fantasin lite och slänga ihop en äggröra med lite kalkon i och till det åt jag päron och jordgubbar. Jag älskar jordgubbar! Skulle kunna äta det varje dag. Frukosten blev i alla fall lite annorlunda än vanligt, men det blev himla gott ändå : ) Det är ju verkligen dagen bästa mål.

Vad brukar ni äta till frukost?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS BYGISELA - SPANJORSKAN
  • Cc

    Fiberhavregrynsgröt kokad med kanel. I den tar jag i en dl frusna hallon/blåbär och toppar med ett vassleproteinfluff – varierande smak. Godisfrukost 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *