Breakfast.

break
Imorse upptäckte jag att jag inte hade någon mjölk hemma… = ingen standardgröt = KATASTROF. Haha. Så fick använda fantasin lite och slänga ihop en äggröra med lite kalkon i och till det åt jag päron och jordgubbar. Jag älskar jordgubbar! Skulle kunna äta det varje dag. Frukosten blev i alla fall lite annorlunda än vanligt, men det blev himla gott ändå : ) Det är ju verkligen dagen bästa mål.

Vad brukar ni äta till frukost?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - CAROLINE ROXY We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - IconMirror We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Cc

    Fiberhavregrynsgröt kokad med kanel. I den tar jag i en dl frusna hallon/blåbär och toppar med ett vassleproteinfluff – varierande smak. Godisfrukost 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *