Frågestund, del 2.

fotooredi

YEEY! Hoppas ni gillade svaren angående kost och träning som kom upp igår. Nu kör vi igen! Idag är det bara frågor angående foto och redigering som gäller. Jag vet att ni är nyfikna när det kommer till det också : ) Fler kategorier och svaren på dessa frågor kommer upp inom några dagar. FIRE AWAY!

You might also like

BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA
  • Mimmi

    Hej keela! Hur får du dina bilder så sjukt bra skarpa och vad har du för canon? Kan du ge lite tips på hur man får dom BÄSTA bilderna till en blogg? Älskar din blogg,kraaaaam! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *