rygg

Hej! Tack snälla. Vad roligt att höra : )  Det har blivit lite av mitt favoritlinne också! Ryggen är så snygg! + att det är så skönt och det har en inbyggt sport-bh också så man slipper ha det under. Och färgen är ju hur fin som helst! Det finns dessutom i flera färgen. Jag är själv himla sugen på att köpa dom andra färgerna också, men just nu har jag verkligen träningskläder i överflöd ( även om jag inte vill erkänna det. ) Hehehe. Man kan aldrig ha för mycket träningskläder!

Kram

Direktlänkar:
n1 n2 n3

Kommentarer (1)
  • louisebiszczak

    om det är en inbyggt sporttopp, måste man typ ”gå upp en storlek” ?
    för jag har M på min sporttopp och S på linnet, så om den är inbyggt vilken storlek kan man ta? 😮

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *