God morgon!
Jag såg den här videon igårkväll innan jag skulle sova. Den har spridit sig rejält, så många av er har förmodligen redan sett det.. När den var slut kändes det som att jag skulle behöva en blogg- och instagrampaus fram tills jul eller något.. Jag fick mig verkligen en tankeställare. Men detta är ju mitt jobb och jag älskar det, så självklart blir det ingen bloggpaus fram tills jul. Men kanske håller jag mig borta lite från internet och sociala medier just idag. Alla borde se dan här videon. Det är något av det bästa jag har sett. Det är så sjukt att världen har blivit såhär!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - versace Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - IKEA & Inflyttningsfest Caroline Roxy - Maldives postcard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *