God morgon!
Jag såg den här videon igårkväll innan jag skulle sova. Den har spridit sig rejält, så många av er har förmodligen redan sett det.. När den var slut kändes det som att jag skulle behöva en blogg- och instagrampaus fram tills jul eller något.. Jag fick mig verkligen en tankeställare. Men detta är ju mitt jobb och jag älskar det, så självklart blir det ingen bloggpaus fram tills jul. Men kanske håller jag mig borta lite från internet och sociala medier just idag. Alla borde se dan här videon. Det är något av det bästa jag har sett. Det är så sjukt att världen har blivit såhär!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Skisser på in nya träningskollektion!! Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Äntligen framme på Bali Alexandra Nilsson - Cute dresses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *