BFF HANGOUT.

hangout

Jag har Caty spenderade hela eftermiddagen ihop igår. Så mysigt! Först satt vi på Bagel Street Café i flera timmar, sen gick vi ut och fotade outfitbilder! Tanken var att Caty skulle åka hem efter det, men jag tog några bilder på Caty med min kamera som hon ville ha så vi bestämde oss för att sätta oss en jättesnabbis på ett fik och föra över bilderna till hennes dator. Då hände knäppaste grejen,.. Vi gick in på en ställe som heter Fåtöljen på Hornsgatan vid Mariatorget. Caty köpte en kaffe och jag, som precis hade druckit en liter cola på bagel och inte dricker kaffe, ville bara ha ett glas vatten. Men, då sa ägaren att om inte båda beställde och betalade något så fick vi inte sitta där. Han sa ”ja, det här stället måste ju gå runt också förstår ni väl..” Så antingen var vi tvungen att beställa något mer, eller så fick vi gå därifrån. Sen sa han något ännu sjukare till mig. Typ ”ah, din kompis kanske kan bjuda dig?” Som om jag inte skulle ha några pengar.. Både Caty och jag blev så chockade över hans bemötande att vi inte fattade någonting. Såhär i efterhand önskar jag att jag bara hade skakat på huvudet och gått därifrån, men istället sa jag bara att han inte var speciellt trevlig och bad ändå om en cola. ( Som om mina 29:- var avgörande för att stället skulle gå runt?? )

Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor. Jag menar, förstår han inte att det är pga hans attityd och bemötande som kunder INTE går dit och det är därför hans ställe inte går runt. Hade han bara varit trevlig så hade jag ju absolut kommit tillbaka. Nu kommer jag ju aldrig vilja sätta min fot där igen. Nääe.. Ingen borde gå dit. Så kan han sitta där utan gäster med sin dåliga attityd.

Men! Jag och Caty, som hade en grym dag fram tills dess lät inte det få oss på dåligt humör. Utan vi skrattade bort det efter en stund och tyckte bara att hela grejen var sjukt. Låt inte någon annan människa förstöra din dag! : )

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Natalie

    T W A T skulle aldrig säga så till någon. Jobbar själv på café och vi har det väldigt litet, men trots det får folk gärna sätta sig ner utan att köpa något speciellt så länge det inte hindrar folk som faktiskt vill fika dvs det hindrar aldrig någon. Så fånigt. Då vet vi vart vi inte ska gå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *