Min första mil.

lisra

Mornin’!!!
Jag förstår mig inte riktigt på folk som tycker att springa är avslappnande och ger en tid till att tänka. Har hört det många gånger nämligen… Igår sprang jag min först mil och det enda jag kunde tänka var ”FAAAAAN VAD JOBBIGT”, ”JAG ORKAR INTE MEEEEEER”, ”JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖÖ OM JAG INTE STANNAR”. Typ. Det fanns inte en sekund över till att tänka på något vettigt! Men, jag tog mig ju igenom den och jag är i alla fall väldigt stolt över mig själv med tanke på hur mycket jag ogillar att springa och eftersom jag aldrig i hela mitt liv sprungit så långt förut. För många av er låter säkert en mil som ingenting, men för mig så känns det himla bra. Wooho! Jag sprang förresten till min träningslista på spotify som ni har hjälp mig at sätta ihop! Hur många av er använder den? Jag gör det hela tiden!

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Josephine Qvist - IDEALOFSWEDEN EVENT Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka Alexandra Nilsson - #TBT
  • Neta

    Jag tycker också att springa kan vara riktigt segt! Så ifall jag skulle springa en mil skulle jag vara glad också! 😛 Bra jobbat! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *