Boost yourself.

booost

Mornin’!
Vet ni vad jag tycker att ni ska göra? Börja dagen med att boosta er själva. Ge er själva beröm! Det behöver inte vara för värsta grejen, utan det kan handla om små saker också. Kanske gjorde ni klart läxan en dag tidigare än ni behövde? Kanske städade ni rummet? Kanske kände ni er nöjda med er själva? Kanske kände ni er fina i håret? Eller unnade ni er något gott igår? Eller gick ni och tränade fast ni inte orkade? Eller lagade ni värsta goda maträtten? Beröm alltid er själva och låt bli att klanka ner. Starta dagen på ett bra sätt, så är jag säker på att resten av dagen kommer bli grym! Ställ er framför spegeln en minut och hitta bara saker ni är nöjda med. Kolla inte på tjejen på instagram som är ”perfekt”, se på er själva och tänk att ni duger och är perfekta som ni är. Följ era drömmar och våga. Hindra inte er själva från att leva det liv ni vill!

Posted in: Keela - Egoboost
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *