Dagens outfit.

madcap

Åh, jag har varit såååå duktig idag! Jag har gjort massa grejer som jag har skjutit upp i flera månader. Bland annat världens tråkigaste grej = fixa alla papper och kvitton till deklarationen. Buuu! Hade tänkt åka iväg till revisorn idag, men jag fastnade i massa annat som jag skulle gjort för längesen, så jag får ta det imorgon istället. Fattar inte varför jag skjuter upp grejer! Det ger mig ju bara en massa ångest och stress. Fy mig!

Idag har jag förresten på mig min babyrosa magtröja från Madlady(direktlänk) och min babyrosa keps från Candybykeela(direktlänk). HUR BRA MATCHAR DOM INTE?!??!? Den här outfiten lovar jag att ni kommer se fler gånger. Nu ska jag iväg och lämna lite beställningar på posten och sen handla middag.

PUSSDÅ.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *