Bikinisarna är här!

triangl

DOM ÄR HÄÄÄÄR. Hur fina och hur sköna? Snabb leverans också : ) Den tredje som var rosa är också en bikini(många påpekade att det var underkläder nämligen), är påväg. Den har inte kommit ut än utan jag fick förbeställa den. Därför dröjer den några dagar till. Wooho! Nu längtar jag ännu mera till Grekland!!!

Om ni ska beställt en sån här bikini så gå upp i storlek! Jag har XL på min underdel och min rumpa sticker ändå ut lite väl mycket.. Haha.. (Jaaaaa, jag har stor stjärt!!) Och L på min överdel. Det är så mysigt att man får mer en liten påse till dom också :’) Aaaaw.

Direktlänkar:
TRIANGL---WINNIE-MIAMI-MINT-1 TRIANGL---WINNIE-NEW-YORK-NOIR-1

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Josephine Qvist - SERIÖST??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *