En mil till!

heby

Yuhuuu!
Hur mår ni idag?! Jag mår så bra. Lyckades ta mig igenom ännu en mil på löpbandet imorse. När man väl har tagit sig igenom dom första kilometrarna är det inte så farligt faktiskt. Det känns så bra! Fast mina fötter tar lite stryk. Har blåsor på varenda tå tror jag! Haha. Nu har jag ätit lunch ska äntligen ta mig iväg till revisorn! HEJA MIG. Idag har ju nytvättat hår. Hatar det. Så flätor och mössa it is!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - CAROLINE ROXY We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - IconMirror We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *