IMG_9526

Nu kör vi igen! Del 3. Denna gången vill jag bara ha frågor om min stil och lite mer personligt. Någon frågade varför jag inte svarar på alla frågor som kommer inte och svaret är enkelt. Det kommer in SJUKT många frågor och inläggen skulle bli alldeles för långa och ta väldigt lång tid. Dessutom har jag förmodligen svarat på dom frågorna tidigare : ) Jag väljer ut dom frågor som jag får flest av och dom som jag vill svara på helt enkelt. Såååå, fire away! Jag kanske inte svarar superpersonligt, men lite personligt blir det allt.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - With love from Beirut We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *