IMG_9526

Nu kör vi igen! Del 3. Denna gången vill jag bara ha frågor om min stil och lite mer personligt. Någon frågade varför jag inte svarar på alla frågor som kommer inte och svaret är enkelt. Det kommer in SJUKT många frågor och inläggen skulle bli alldeles för långa och ta väldigt lång tid. Dessutom har jag förmodligen svarat på dom frågorna tidigare : ) Jag väljer ut dom frågor som jag får flest av och dom som jag vill svara på helt enkelt. Såååå, fire away! Jag kanske inte svarar superpersonligt, men lite personligt blir det allt.

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Josephine Qvist - SERIÖST??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *