Det blev Södertälje.

södertälje

Yuuhuuu!
Jag råkade hamna i Södertälje ikväll. Caty ringde när jag var påväg hem från jobbet och undrade om jag ville komma på sleepover!! Det var alldeles för längesedan som jag var här så jag tvekade inte en sekund. SÅ HIMLA MYSIGT. Vi har precis gått igenom hennes senaste Junkyardorder och jag blev såååå avundsjuk på att snyggt som hon hade beställt. Måste också lägga en beställning snart känner jag.. Nu ska vi laga middag! HUR SNYGG ÄR CATY I HENNES NYA FRILLA BTW?! Dör.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Kitchen aid Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *