Konstig uppfinning.

kangoo

Alltså.. Hur skumma uppfinningar finns det inte? Tydligen skuttar folk omkring på dom här nuförtiden. Haha! Orkar inte. Det var iochförsig kul och jobbigt, men vem orkar lägga ner tid på att uppfinna dom? Och jag som har världens sämsta balanssinne såg inte speciellt vacker ut på dom kan jag lova… Det ser ni kanske på tidernas bästa hoppbild här ovanför?! OHLALA. Ser helt galen ut. Men vi var i alla fall tvungna att prova dom. Jag menar, hur kan man bara gå förbi något så knasigt utan att testa? Att prova skadar ju inte liksom.. Man kan ju bara ha ihjäl sig! Hehehehe.

Någon annan som har provat? : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - New drop x Lices Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *