ansökan

IDAG BLEV DET ÄNTLIGEN KLART. 
Jag har fixat mina betyg på engelska, kopierat mitt pass, skrivit mitt personliga brev, betalat ansökningsavgift, skrivit under massa papper och skickat in det första. GAAAAH! Vet inte om jag ska skratta eller gråta av lycka. Jag har alltså sökt till Santa Monica College. Det är en av dom vanligaste skolorna som svenskar söker in till och det är lätt att komma in. Vilket är både positivt och negativt : ) Men, jag åker ju inte dit för att plugga egentligen. Pluggande är ett +, men det är upplevelsen och ett nytt land som är det viktigaste för mig. Jag vet ju att det här kommer bli mitt livs äventyr och jag är så himla taggad på att påbörja det.

Det är mycket som ska göras innan man kan åka, och jag är alldeles för lat och har för dålig tålamod för att fixa med visum, CSN, ansökan osv. själv. Därför har jag valt att ta hjälp utav Avista. För en liten peng så fixar dom allt sånt åt en! Och dom är supertrevliga. Hur bra? Wooho! Så nu jag har gjort allt det enkla och dom ska fixa allt det jobbiga! Haha. Sen är det bara att åka : )

L.A, HERE I COME.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *