Budo&Fitness

budofitness

Kolla vad Budo&Fitness var himla hyggliga och gav mig på Fitnessgalan häromdagen! Jag har inte hunnit prova allting än, men ska tar och göra det : ) Är ju svag för bars, så dom är jag säker på att jag kommer gilla.. Hehe. Det enda jag har smakat är BCAA(aminosyror) som jag dricker när jag tränar. SÅ GOD. Det smakar som funlight-saft! Drack till min middag igår också faktiskt…

BCAA är tre grenade aminosyror och är väldigt effektiva bland annat när det kommer till muskeluppbyggnad. Dom stimulerar tillväxt och motverkar nedbrytning : ) Vissa smakar bokstavligen skit, medan några faktiskt är hur goda som helst. T ex denna!

Direktlänk:
bcaa

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Forma Vita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *