Budo&Fitness

budofitness

Kolla vad Budo&Fitness var himla hyggliga och gav mig på Fitnessgalan häromdagen! Jag har inte hunnit prova allting än, men ska tar och göra det : ) Är ju svag för bars, så dom är jag säker på att jag kommer gilla.. Hehe. Det enda jag har smakat är BCAA(aminosyror) som jag dricker när jag tränar. SÅ GOD. Det smakar som funlight-saft! Drack till min middag igår också faktiskt…

BCAA är tre grenade aminosyror och är väldigt effektiva bland annat när det kommer till muskeluppbyggnad. Dom stimulerar tillväxt och motverkar nedbrytning : ) Vissa smakar bokstavligen skit, medan några faktiskt är hur goda som helst. T ex denna!

Direktlänk:
bcaa

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Contact Hedda Dibinger - RS_____2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *