Sommarens måste.

magtröja
Direktlänkar: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ni kan väl inte ha missat hur mycket jag gillar magtröjor? Jag har tre nya nu från MadLady som jag älskar! En ljusrosa, en svart och en vit. Dom kommer verkligen användas flitigt när det blir varmare ute! Det bästa är ju att man kan matcha det med som mycket. Matcha med en söt kjol, coola discopants, grymma jeansshorts eller kanske ett par vanliga jeans eller hängselbyxor? ÅH, JAG BLIR SÅ TAGGAD PÅ MAGTRÖJA. Haha!

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *