videos
Kompisar!
Det är så himla kul att ni gillar att jag börjat göra mer och mer videobloggar. Det ger mig verkligen chansen att visa mig själv och min lite roligare sida! Jag har svårare för att var mig själv i text och det framgår säkert sällan att jag inte har några problem med att säga knasiga saker och vara lite galen och bjuda på mig själv : ) Men det värmer verkligen att höra att ni gillar det och den sidan av mig också. Jag tänker fortsätta göra videos och därför behöver jag lite inspiration såklart!! Vad vill ni se mer av? Vad vill ni se mindre av? Vad är kul? osv.. Let me know : ) Go crazy, för jag gillar utmaningar!

Håller på att svara på frågorna från frågestunden nu så svaren kommer upp senare eller imorgon!
WOOHO. Heja er.

Kommentarer (1)

You might also like

Paulina Danielsson - Välkommen till familjen! Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Fredagslistan Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *