loosefit
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Hej Keela! Hoppas att du kan svara på detta. Jag vill börja träna, har träningskort och allting. Men problemet är att jag har ganska mycket komplex över min kropp vilket gör det svårt att ta sig till gymmet för att förändra den. Jag har väldigt stor rumpa (haha), och jag trivs inte så, och jag vill heller inte att folk ska lägga uppmärksamheten till den om jag har tighta kläder. Dessutom är det så enerverande att behöva oroa sig över kroppen istället för att lägga energi på träningen. Därför undrar jag, om du kan länka några snygga tröjor som är lite mer loosfit eller baggy, så man kan känna sig bra när man tränar utan att behöva oroa sig! Skulle uppskatta detta så otroligt mycket!

Hej och tack snälla för din kommentar.
Vad kul att du vill börja träna!! Jag blir bara så ledsen när jag läser din kommentar. Jag vet hur jobbigt det är med komplex och jag hoppas verkligen att du vågar dig iväg till gymmet ändå. Jag lovar dig att ingen kommer lägga märke till din rumpa på något negativt vis. Alla på gymmet är där och kör sin grej och inte för att inspektera andras kroppar! Men jag brukar själv vilja träna i kläder som täcker rumpan ibland, för att det känns som att jag slappnar av mer på något sätt… Så jag förstår känslan, och har därför letat reda på några snygga oversize-toppar : ) Dessutom är det ju snyggt med oversize! Hoppas att du kommer över dina komplex. Jag är säker på att du är hur fin som helst!

Kram

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *