Pannkaksfrukost.

pancakes

GOD MORGON!!!
Erkänn att ni börjar tröttna på mina frukostinlägg? Haha. MEN, det här var verkligen bästa frukosten på väldigt, väldigt länge. Jag vaknade upp med pannkakscravings och till min stora lycka så hade jag alla ingredienser hemma! Jag lekte fram ett eget recept och det blev så sjukt gott så att jag nästan ville gråta. Världens bästa start på dagen!

Det går självklart att göra på vanligt vetemjöl också om man inte har dinkelmjöl hemma. Men dinkelmjöl är snäppet bättre : )

recept

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Under the sea Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Alexandra Nilsson - Svårt att hittat lugnet Alexandra Nilsson - Svar på tal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *