Pannkaksfrukost.

pancakes

GOD MORGON!!!
Erkänn att ni börjar tröttna på mina frukostinlägg? Haha. MEN, det här var verkligen bästa frukosten på väldigt, väldigt länge. Jag vaknade upp med pannkakscravings och till min stora lycka så hade jag alla ingredienser hemma! Jag lekte fram ett eget recept och det blev så sjukt gott så att jag nästan ville gråta. Världens bästa start på dagen!

Det går självklart att göra på vanligt vetemjöl också om man inte har dinkelmjöl hemma. Men dinkelmjöl är snäppet bättre : )

recept

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA Paulina Danielsson - . Sandra Lindahl - Blev en glasögon-orm Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *