ShapeRoll

shape

På fitnessgalan i helgen så kunde man prova på ShapeRoll som är helt nytt i Sverige. Då min kropp är en enda stor slaggprodukt ungefär(EEEEUW) och för att jag har otroligt lätt för att binda vätska så blev jag helt frälst av denna! Fast den kittlades så sjukt mycket under fötterna… Haha. Skrattade nästan så att jag grät. Men på resten av kroppen var den väldigt behaglig.

Många hamnar på en platå under sin träning. När man inte ser eller känner någon skillnad och motivationen försvinner.. Denna kan, enligt tjejen som står och berättar för mig hur den fungerar( glömde fråga efter hennes namn : ( ), hjälpa en att komma av platån då den sätter igång cirkulationen i kroppen osv. Sen om det är en placebo-effekt eller det verkligen stämmer, det kan man ju aldrig veta. Men hon var övertygande och berättade utifrån hennes egna erfarenheter. Och hon var mycket trovärdig och tävlade själv i fitness och var personlig tränare. Jag tror faktiskt att denna kommer slå stort i Sverige! Ialla fall nu när alla är så fitness- och träningstokiga. Haha.

ShapeRoll ger förbättrad cirkulation, minskar celluliterna, minskar svullnader och ger bättre och slätare kroppskontur. ShapeRoll påverkar bindväven och underhudsfettet. På detta sätt öppnas blod – och lymfkärl upp i huden och underhudsfettet. Cirkulationen kommer igång rejält och på så sätt minskar man eventuella vätskeansamlingar som kan finnas här. Slaggprodukter och gift dräneras ut och försvinner.

Någon av er som provat ShapeRoll? : )

Posted in: Keela - träning

You might also like

Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?" We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!!
  • Sissi Hansson

    Bästa bästa….jag har gått ner en hel del i vikt och med hjälp av Maggie och denna underbara uppfinning har hjälpt mig att strama åt min hud på benen och gjort den så len. Min ”knutor” på låren har minskat och benen är inte så tunga. Många med mig älskar ShapeRollen och har man väl börjat så kan man inte vara utan den. Hör av er till Maggie Wahlberg om ni vill veta mer. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *