Softboxen är här!

softish

ALLTSÅ ÄNTLIGEN!!!!
Det har varit så mycket strul med den här rackarns softboxen att det har känts som att något bara har drivit med mig. MEN NU. Nu är den här! Fast det sjuka är att det inte fanns någon manual med… Så jag överdriver inte när jag säger att det tog mig en timme att förstå hur man monterade den. HAHA. Så galet svårt och pilligt! Och några delar ”fick inte plats” någonstans så jag hoppas att dom inte var superviktiga… Eeeeh… Men, nu är den på plats och den är helt fantastisk!! Vill bara ta bilder och filma HELA tiden. Ljuset blir så himla mjukt och bra. Det är ju svårt att filma videobloggar på kvällar osv. eftersom det är så mörkt, men nu kan jag sitta och filma hela nätterna om jag vill och ljuset blir flawless! LYCKA. Den tar upp halva lägenheten iochförsig… Men vad gör man inte för lite bra ljus….. Hehehehe.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *