Drömoutfit!

rockit
Direktlänkar: Leggings, Solglasögon, Keps, Topp, Halsband(H&M)

WAAAADDDUUUUPPP?
( Är det bara jag som undrar vad man ska svara om någon frågar ”what’s up?” Jag menar, VILL NI VETA VAD JAG GÖR ELLER HUR JAG MÅR ELLER VAD VILL NI HALLÅ?!?!?!??? ) Jag brukar låtsas som att jag inte hörde och fråga något annat tillbaka…

Insåg för ungefär fem minuter sedan att jag satt här med ungefär den snyggaste outfiten någonsin i mina ägor och var tvungen att hets-ta bilder för att lägga upp den på bloggen. KOLLA RÅÅÅÅ! Visst vill man bara springa omkring såhär dygnet runt tills leggingsen är så utnötta att rumpan syns igenom?! Kanske tillochmed då för att den är så snygg. Och en rumpchock har väl ingen dött av.. Kommer alltid tillbaka in i min camoperiod när Sverige äntligen visar tecken på minsta lilla värme. Kom på nu att eftersom jag hetsade så mycket med bilden att jag glömde att man kanske vill ha skor på sig också. Valfritt skulle jag vilja säga, men kan ändå tycka att ett par svarta eller vita Nike Air Force 1 skulle vara det ultimata.

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)
  • Emelie

    Hahaha seriöst den frågan är jätte svår! Så glad att jag inte får den så ofta nuförtiden, men fick den häromdagen och jäklar vad jobbigt det blev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *