Dåliga bilder…

partnerincrime

Idag tänkte jag att jag skulle ha en ascool photoshoot med min nya softbox. Tji fick jag. Bilderna såg himla bra ut i kameran tyckte jag så körde på med olika outfits och grejer i över en timme. Laddar in bilderna i datorn och ja… Den enda som ens gick att göra något halvvettigt med är den här ovanför på mig och min partner in crime (<3). Jag missade helt den gigantiska skuggan som blev bakom mig på ALLA bilder och alla blev grumliga och suddiga trots ISO 100.. Inställningarna var precis som jag brukade bara att jag använde blixten i softboxen istället för min andra externa som jag brukar använda… Så störande!!

Någon som är softbox-expert och vet vad det kan bero på? Varför är skuggan där???? Och varför blir det grumligt? Avskyr att vara nybörjade på något.. Haha! Vill kunna det bra direkt.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *