Casall

casallwokrout

Minns ni att jag var bjuden på ett event med Casall häromveckan? Vi provade på HIT-träning utomhus i Humlegården. Det var så kul! Sjukt jobbigt och fruktansvärt på ett sätt.. Haha! Men himla kul och skönt på ett annat. Innan vi gick ut och tränade så pratade dom om träning och kompressionskläder. Jag har aldrig riktigt förstått vad skillnaden är mellan vanliga träningskläder och kompression ( förutom priset! ) förrän nu när jag har ett eget set! DOM ÄR SÅ SKÖNA JU. Och värda priset. Dom är lite bökiga att få på sig och känns som korvskinn – men hujeda vad skönt. Och snygga är dom också ju : )

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - The Killers Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *