Casall

casallwokrout

Minns ni att jag var bjuden på ett event med Casall häromveckan? Vi provade på HIT-träning utomhus i Humlegården. Det var så kul! Sjukt jobbigt och fruktansvärt på ett sätt.. Haha! Men himla kul och skönt på ett annat. Innan vi gick ut och tränade så pratade dom om träning och kompressionskläder. Jag har aldrig riktigt förstått vad skillnaden är mellan vanliga träningskläder och kompression ( förutom priset! ) förrän nu när jag har ett eget set! DOM ÄR SÅ SKÖNA JU. Och värda priset. Dom är lite bökiga att få på sig och känns som korvskinn – men hujeda vad skönt. Och snygga är dom också ju : )

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *