dunksky
DIREKTLÄNK.

Keela! Jag tar studenten om några veckor och har verkligen panik. Jag har en skitcool klänning, men inga skor att ha till. Jag vill inte ha vanliga klackskor utan något coolare.. Men samtidigt vill jag inte att dom ska vara obekväma och svåra att gå i. Helst några vita sneakers som ser lite finare ut. SNÄLLA HJÄLP!

Hej! Grattis till studenten! När jag tog studenten så var jag dum nog att ha dom högsta klackskorna som fanns att köpa ungefär. Så himla korkat! Kunde ju knappt gå efter bara någon timme. Så, om jag hade tagit studenten igen så hade jag lätt valt ett par coola sneakers med klack! T ex  Nike’s Dunk sky high. SÅ SJUKT SNYGGA! Och förmodligen galet bekväma. Och dom kan du ju också ha på dig vid andra tillfällen : ) Det känns ju knasigt att köpa skor som man bara kan använda vid ett tillfälle. Jag är säker på att dessa skulle vara grymma till din coola klänning!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *