la

Hej Keela!
Jag tycker att det är så coolt att du ska följa din dröm och flytta till Los Angeles. Det är också min största dröm så du är verkligen min förebild som vågar. Jag ska också göra det nästa år om jag vågar. Men snälla berätta mer om allt… Jag blir så himla nyfiken! Jag vill veta allt om hur man söker, hur man hittar boende och hur man vågar åka ifrån familjen…

Kram Nathalie.

Hej Nathalie!
Vad kul att du också vill flytta dit. Jag tycker verkligen att du ska göra det! Tack snälla för dina fina ord : )

Jag har ännu inte kommit så långt i processen utan jag har det mesta kvar. Men jag fick mitt första brev från Santa Monica College igår och dom har tagit emot min ansökan.. WOOHO! För att dom ska göra det så måste man skriva på lite papper, kopiera pass, betala en avgift, skriva ett personligt brev, anmäla sig på deras hemsida osv. Sen skickar man in ansökan och först när man har kommit in så kan man söka CSN och visum tror jag. Men allt det där fixar som sagt Avista till mig. Och det är skönt att ha någon annan som gör det jobbigaste åt en.. Haha!

Jag måste bara koncentrera mig på att våga och göra det sista här hemma. Jag vet ju inte om jag blir borta två månader eller tre år. Det är ingenting jag kommer bestämma utan det tar jag som det kommer. Jag måste få känna efter först. Kanske är LA inte alls något för mig, men kanske är det också det bästa någonsin. Huvudsaken är att man vågar prova! Just nu bara spritter det i hela kroppen när jag tänker på det och jag är mest förväntansfull, men även lite rädd.

Boende tänkte jag fixa när jag kommer ner, så att jag ser mer vart skolan ligger osv. Jag tänkte ta in på Hostel eller Hotell första veckorna och sedan börja leta. Jag vet inte alls vart jag vill bo just nu, utan vill se hur allting ser ut först. Pool och gym hade varit trevligt att ha dock.. Haha!

Att våga åka ifrån familj och vänner är nog det värsta. Men samtidigt.. De finns så många olika sätt att han kontakt på idag! Telefon, skype, facebook, snapchat, instagram, twitter osv. Dom kommer ju alltid vara med dig! OCH, dom är bara en flygresa bort. ( en lång sådan… men ändå!!!! ) Du kan alltid åka hem igen om du inte trivs. Det är inga konstigheter : )

KÖR PÅ! Du vill väl inte titta tillbaka på ditt liv om 20 år och tänka: ”Undrar vad som hade hänt om jag flyttat till LA” eller ”Jag borde ha flyttat till LA….” eller ”Tänk om jag hade vågat mig härifrån..”
VÅGAAAAAAA. Hemma finns alltid kvar. Följ dina drömmar. Även om det tar flera år att våga, som det har gjort för mig. Bättre sent än aldrig!
Kram

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *