damon

HALLÅ!! Vad tyckte ni om senaste Vampire Diaries-avsnittet? Jag låg i sängen i min Damon-tröja och grät som ett litet barn. Bara snörvlade och lät konstigt.. HAHA! Det var så sorgligt. Men tänker inte avslöja något för er som inte sett det såklart : ) Det är så kul förresten att ni fortfarande köper min tröjor ju. ( KANSKE FÖR ATT DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA TRÖJOR, MEN ÄNDÅ <3 ). Jag använder själv mina väldigt ofta. Vad tycker ni som har beställt dom? Visst är kvalitén bra?! Galet sköna tröjor ju.

Ni hittar dom här : )

Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet.. Caroline Roxy - Fresh face Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Paulina Danielsson - Ex on the beach - rensar luften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *