damon

HALLÅ!! Vad tyckte ni om senaste Vampire Diaries-avsnittet? Jag låg i sängen i min Damon-tröja och grät som ett litet barn. Bara snörvlade och lät konstigt.. HAHA! Det var så sorgligt. Men tänker inte avslöja något för er som inte sett det såklart : ) Det är så kul förresten att ni fortfarande köper min tröjor ju. ( KANSKE FÖR ATT DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA TRÖJOR, MEN ÄNDÅ <3 ). Jag använder själv mina väldigt ofta. Vad tycker ni som har beställt dom? Visst är kvalitén bra?! Galet sköna tröjor ju.

Ni hittar dom här : )

You might also like

Hedda Dibinger - my second home Hedda Dibinger - work it Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - THE BARN COFFEE ROASTERS Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *