Dags för ny header!

header

Woooohoooo! Vaknade upp med fixa-ny-design-pepp! Älskar när det händer. Jag har ju haft otroligt många olika designer på min blogg under åren. Och alltid är det jag själv som har gjort den : ) Det tycker jag är lite kul. Dom flesta andra storbloggarna gör ju inte designerna själv och många av dom ser otroligt opersonliga och tråkiga ut. Håller ni inte med? Jag är nog en utav dom få som faktiskt gör allting själv! Och det handlar inte om att jag inte har pengarna för att betala för det, utan för att jag tycker att jag gör det bättre själv och det blir dessutom mer personligt : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Paulina Danielsson - Julklappstips! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Holdit Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *