Dags för ny header!

header

Woooohoooo! Vaknade upp med fixa-ny-design-pepp! Älskar när det händer. Jag har ju haft otroligt många olika designer på min blogg under åren. Och alltid är det jag själv som har gjort den : ) Det tycker jag är lite kul. Dom flesta andra storbloggarna gör ju inte designerna själv och många av dom ser otroligt opersonliga och tråkiga ut. Håller ni inte med? Jag är nog en utav dom få som faktiskt gör allting själv! Och det handlar inte om att jag inte har pengarna för att betala för det, utan för att jag tycker att jag gör det bättre själv och det blir dessutom mer personligt : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *