Mer Triangl.

trian

HAHA ALLTSÅ HUR BLEV KLOCKAN HALV 5? Vart tog den här dagen vägen? Jag har ju verkligen bara suttit med headern ungefär.. Läskigt! Nyss plingade det i alla fall på dörren och jag vaknade upp ur min göra-ny-header-koma. Det var ett paket som kommit till mig! Äntligen! Min nya bikini från Triangl. Den är helt sockersöt och hur skön som helst. Och perfekt eftersom jag åker till Grekland om bara två veckor!!! WOOHOOO.

Visst är den väl fin?!

Kommentarer (1)
  • Janni

    Hej Keela, tänkte höra med dig angående storlekarna i dessa fantastiska bikinis, vad har du för storlek i överdelen samt vad brukar du ha för storlek i vanliga bhar? är nämligen sugen på att köpa en själv då dem e så galet fräscha men e tveksam till storlekarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *