perfe
DIREKTLÄNKAR: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Hej Keela!
Jag har precis börjat träna och skulle vilja ha en väska som jag kan ha med mig till gymmet. Jag vill inte att min vanliga ska börja lukta svett! Kan du inte tipsa om några snygga väskor?

Hej!
Vad kul att du har börjat träna : ) JO, självklart! Förresten.. Är det bara jag som tycker att träningsväskor typ är snyggare än vanliga?? Haha. Här är mina favoriter i alla fall! Alla är från Nike och alla är, ja, SJUKT SNYGGA. Har ingen själv har jag insett utan kör på en annan väska som numera verkligen luktar superilla och jag kan inte använda den till något annat än träningsväska. Haha! Kanske dags att införskaffa en för mig också.. Då skulle jag nog har köpt 1, 3 eller 4. Dom är verkligen perfekta! 

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

You might also like

Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Alexandra Nilsson - Höstshopping.. Caroline Roxy - Görnvälns slott Caroline Roxy - Tabbouli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *