vitaminbrist

MORNIN!
Jag har gjort en sån där hälsoundersökning ni vet som visar om jag har vitamin- och mineralbrist, hur mycket muskler jag har i kg osv. Himla intressant! Och när jag tränar så pass mycket som jag gör så vill jag vara säker på att jag får i mig det jag ska. Det absolut bästa vore ju om jag fick i mig allt jag skulle via maten, men nu verkar det inte som att jag gör det och därför köpte jag lite tillskott igår. Ska blir spännande att se om det kommer kännas någon skillnad prestationsmässigt eller om det inte märks alls. Självklart köpte jag även med mig en protein(läs: SOCKER)bar. Jag älskar OhYeah’s bars, men det är tyvärr en hel del socker i dom. Haha! Men SÅ goda.

Posted in: Keela - träning
Kommentarer (1)
  • Arw

    De är såå goda 😀 brukar unna mig en sådan efter jobbet en dålig dag! Men de slår inte questbars cookies and cream och cookie dough!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *