Tre stora paket.

3paket

Hey guys!
Vad kul att ni gillade min nya hashtag och den är redan i full gång på Instagram : ) Heja er!!! Jag har precis kommit hem från ett himla lyckat möte på United Screens. Vad mötet handlade om får ni reda på nästa vecka eller veckan efter, men jag är säkert på att ni kommer juuuuubla! TAGGA. Påvägen hem hämtade jag ut tre stora paket som var supertunga och himla jobbiga att bära hem. Wäääh. Men det var värt det när jag packade upp innehållet!!! Tänkte försöka göra en video om innehållet i Junkyardpaketet redan nu ikväll.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Helt random Paulina Danielsson - STORKEN HAR OCKSÅ EN KUK Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - Min medverkan i Lyxfällan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *