Dålig dag.

blogtimes

Jag började gråta imorse för att jag inte hittade något att ha på mig. Skrek och slängde kläder överallt. Och jag vet inte ens varför. Jag kände mig inte fin i något alls. Och jag har känt mig så otroligt trött i flera veckor nu. Verkligen konstant trött. Jag har också haft en sinnessjuk sockercraving hela dagen och funderade på riktigt på att sno en glass från ett litet barn (typ) för att den såg så god ut. Allt jag tänker på är sockeeeeeeer. Och pizza. Och pannkakor. Och nutella. Och half baked. Orkade inte laga middag så jag åt 500g kvarg och tonvis med jordgubbar. Orkade inte träna, så sket i det. Orkade inte borsta håret, så sket i det. Vill bara ligga i min säng och drömma om och längta till L.A. Tänkte att jag skulle ta en cool bild när jag sitter vid min dator och sen skriva vilken bra dag jag har haft. Men sen kom jag på att jag faktiskt inte alls haft en speciellt bra dag. Nä.. Inte alls. För ibland har man dåliga och jobbiga dagar. Ibland helt utan anledning också. Och det är OK.

Det är bara att hoppas på att morgondagen blir bättre : )
God natt, världens bästa ni! Tack för att ni alltid peppar mig och säger så fina saker.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Sol

    Hei! Det er ikke meningen å legge meg i, men äter du nok? Når man får så sterke cravings så er det som oftest fordi man ligger i underskudd. (Eller har lingoveckan, hehe) Kram från Norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *