uniqone

Hej Keela!
Ditt hår är mitt drömhår. Mitt är alldeles torrt och frissigt! Hur håller du ditt hår så lent och glansigt? Du tvättar det ju inte så ofta! Använder du någon speciellt produkt? Jag vill verkligen att mitt hår ska se glansigare och finare ut istället för stripigt och torrt…. Blir tacksam för svar!

Hej!
Tack så jättemycket för din kommentar. Jag kan säga att mitt hår är periodsnyggt. Haha! När jag orkar ta hand om det så gör jag det, annars ser mitt rätt torrt ut också. Men, jag har hittat en ny favoritprodukt som jag brukar spruta på när det ser torrt ut. Jag använde det t ex alldeles innan jag tog bild nummer 4 här nedanför och jag gillar verkligen mitt hår på bilden! Det ser helt mjukt och lent ut. Och det var det också! : ) Jag har inte använt den så länge utan bara ett par veckor, men jag ser och känner verkligen skillnad på mitt hår som verkligen har haft en torr period. Så prova denna vettja!

Jag använde Uniq One – All in one Hair Treatment Coconut Edition(direktlänk). JAAAA, DEN LUKTAR KOKOS <3!!!

”Den första Leave In-kuren i sprayform med 10 fördelaktiga egenskaper.

  1. Återuppbygger skadat hår
  2. Tillför glans och eliminerar frissighet
  3. Skyddar vid värmestyling
  4. Gör håret silkesmjukt
  5. Färgbevarande med UVA/UVB-skydd
  6. Gör håret lättare att styla
  7. Gör håret medgörligt
  8. Ger hållbar frisyr
  9. Förebygger kluvna toppar
  10. Ger naturlig fyllighet”

hair

Posted in: Keela - Tips.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *