smoothie

Mornin’ Sunshines!!!
Såg en annons på Facebook igår och tänkte på er ( AAAAAW!!! ). Vet att många av er också ville ha en smoothie maker, men den jag har kostar några 100-lappar och det kanske man inte alltid har. Så när jag såg annonsen igår att Siba sålde smoothie makers för bara 100:-/st ( + fri frakt!! WOHOOO ), så tänkte jag att jag skulle tipsa er om det : ) Så passa på nu vettja! Vet inte hur länge den kommer finnas kvar. Gillar man smoothies så är den ju verkligen perfekt! Min används flitigt flera gånger i veckan : )

Direktlänk:
makis

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Josephine Qvist - FINT ELLER FULT? Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Tillbaka till 90-talet
  • :D

    Aaaah! 😀 tCk för ditt tips! Skickade efter igår -den kom idag. Den är ju asbra!?! Ba ”mosmosmos” -smoothie! 😀 Som jag smuttar på nu, yeey! 😀 ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *