BRA VÄDER JU!

out

ÅH, vilket lyckorus jag känner i kroppen när vädret är såhär fint : ) Därför tänker jag inte spendera resten av dagen inomhus utan tänker gå ut och sätta mig i solen. Det är lika bra att ta vara på varma dagar i Sverige, för man vet aldrig när dom dyker upp igen… Haha! Det är synd att det är så svårt att blogga ifrån datorn utomhus.. Det är ju alldeles för ljust så man ser inte skärmen.. Typiskt! Hallå nån där ute som är smart!! uppfinn en skärm som klarar av solljus och solglajjor!!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Sparkling ocean Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *