BRA VÄDER JU!

out

ÅH, vilket lyckorus jag känner i kroppen när vädret är såhär fint : ) Därför tänker jag inte spendera resten av dagen inomhus utan tänker gå ut och sätta mig i solen. Det är lika bra att ta vara på varma dagar i Sverige, för man vet aldrig när dom dyker upp igen… Haha! Det är synd att det är så svårt att blogga ifrån datorn utomhus.. Det är ju alldeles för ljust så man ser inte skärmen.. Typiskt! Hallå nån där ute som är smart!! uppfinn en skärm som klarar av solljus och solglajjor!!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - IconMirror We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *