Parkhäng.


tanto

GOD MORGON!!
Gårdagen var grym. Först körde jag ett himla bra pass på Nordic Wellness och sen var jag ute i solen i flera timmar och bara njöt utav vädret. Är det inte knasigt egentligen hur vädret verkligen kan påverka ens humör? Anywaaaaays. Nu ska jag bara fixa håret, sen iväg till Makeupstudion. Jag jobbar min sista dag där idag.. Himla sorgligt.. Men nästa gång jag skulle jobbat så är jag i Grekland och sen har dom sommarstängt och sen flyttar jag till L.A. Galet!!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Josephine Qvist - SERIÖST??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *