Selfie Queen.

selfiequeen

Hur kul kan det egentligen vara att ta selfies? JO, SJUKT KUL. Så fort jag inte har något bättre för mig så gör jag det. Haha! Vad gjorde man med livet innan man kunde ta selfies egentligen??? Vad gjorde man med livet innan smartphones???? Skojaaaaa. Men är det inte sjukt hur stort selfie-grejen har blivit? Läste om en kille som var helt besatt av att ta selfies på sig själv och spenderade typ 10 timmar om dagen med att få till den perfekta selfien… Låter ungefär som mig. Kanske borde söka hjälp?

You might also like

Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Josephine Qvist - VI ÄR INTE ETT PAR LÄNGRE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *