Morsdag.

morsdag

Hallåååå! Ni som har möjlighet att gratulera era mammor på morsdag idag får absolut inte glömma det : ) Baka en tårta, gå ut och plocka blommor, överraska med middag eller vad som helst vettja! Jag har träffat min mamma i typ 10 minuter sen i julas så saknar henne megamycket. Men om en vecka så åker vi till Grekland tillsammans!! Det ska bli så mysigt och skönt att få komma bort en vecka bara hon och jag. Woho! Längtar massor.

You might also like

Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *