Morsdag.

morsdag

Hallåååå! Ni som har möjlighet att gratulera era mammor på morsdag idag får absolut inte glömma det : ) Baka en tårta, gå ut och plocka blommor, överraska med middag eller vad som helst vettja! Jag har träffat min mamma i typ 10 minuter sen i julas så saknar henne megamycket. Men om en vecka så åker vi till Grekland tillsammans!! Det ska bli så mysigt och skönt att få komma bort en vecka bara hon och jag. Woho! Längtar massor.

You might also like

Sandra Lindahl - FRÅGESTUND Paulina Danielsson - ÖL OCH WHISKEY MÄSSAN Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sandra Lindahl - WANTIES Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *