fit

Ni har väl inte glömt bort tävlingen med Fitnessguru ? Dom gillade ju min idé med hashtagen #getresultsorgohome så mycket att dom ville sponsra en tävling. Kul va?! Vinnaren får en burk av deras grymma proteinpulver och en shaker! Perfekt för träning. Protein är ju kroppens byggsten och det är himla viktigt att få i sig tillräckligt med protein, speciellt när man tränar. Jag själv dricker nästan alltid en proteinshake efter ett träningspass. Favoriten är Vanilla Wildberry! Om man inte vill dricka det är det också gott att ha i proteinpannkakor och i gröten : )

För att delta:
– Lägg upp en grym och motiverande träningsbild/klipp på instagram och tagga den med #getresultsorgohome, #fitnessguru & @fitnessguru. Man får lägga upp hur många bilder man vill och sålänge man använder alla taggar så är alla bilder med i tävlingen!

Tävlingen avslutas på onsdag.
Come on people! På med träningskläderna och förbättra era resultat nu : )

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *