sodl

Hallå… Är det bara jag som blir helt sjukt rastlös när man ligger ute och solar????? Har sett jättemånga dom senaste dagarna som skriver typ ”Åååh, sköööönt. Låg ute och pressade i 10 timmar på balkongen idag..” HALLÅ VA?! Jag låg ute i en timme idag och det bara kliade i hela kroppen. Försökte lyssna på musik, läsa, spela spel på telefonen, lyssna på podcasts osv. osv. Men tiden stod stilla. Haha! Gav upp nyss och gick in igen.

När jag är utomlands är det en annan sak. Man kan hoppa ner i poolen, man kan gå en sväng på stranden, äta glass, kolla på folk osv. Jag slappnar av på ett helt annat sätt när jag är på semester. Nu känner jag min bara stressad. Haha! Ska göra lite lunch nu, sen kanske jag ger solandet ett försök till. Vill ju bli brun ju!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *