Frozen Yoghurt.

yolli

ALLTSÅÅÅÅ. Jag älskar kokos! Så gissa hur glad jag blev när jag såg att Yollibox gjort en ny smak.. ( jag tänkte skriva ”gissa vilken”, men kom på att det borde vara rätt uppenbart vilken smak det är… hehehehehhe ) KOKOS!!! FROZEN YOGHURT MED KOKOSSMAK. GAAAH. Slukade hela denna på mindre än 10 min. Typ. Världsgooood. Jag gillar deras choklad och citrus också. Problemet för mig är väl att jag inte kan sluta äta när jag väl har börjat så dom tar slut så fort. Haha!

Har ni smakat Yollibox någon gång?

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Vecko-resumé Caroline Roxy - Winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *