Frozen Yoghurt.

yolli

ALLTSÅÅÅÅ. Jag älskar kokos! Så gissa hur glad jag blev när jag såg att Yollibox gjort en ny smak.. ( jag tänkte skriva ”gissa vilken”, men kom på att det borde vara rätt uppenbart vilken smak det är… hehehehehhe ) KOKOS!!! FROZEN YOGHURT MED KOKOSSMAK. GAAAH. Slukade hela denna på mindre än 10 min. Typ. Världsgooood. Jag gillar deras choklad och citrus också. Problemet för mig är väl att jag inte kan sluta äta när jag väl har börjat så dom tar slut så fort. Haha!

Har ni smakat Yollibox någon gång?

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *