Närbilder.

closeup

Många av er har önskat ”dagens makeup”-bilder och tro mig – jag har försökt. Det är så sjukt svårt att ta närbilder på ögonen!!! Eller? Kanske är det mina ögon som är knasiga? Men hur jag än gör så ser jag halvt drogad ut… Haha! Satt i säkert en timme på jobbet och försökte ta fina närbilder på min sminkning. Dom här två ovanför är dom enda som blev dugliga och känns OK att visa… Hm… Borde verkligen öva! Sen är mina ögon rätt ojämna ut också, så det ser lite snett ut. HAHA! Fail. Aaaaw well. Jag sminkar mig ju typ likadant varje dag. Mineralfoundation, fyller i ögonbryn, eyeliner, mascara och en svart droppskugga under ögat. Done! För mig tar det ungefär en kvart. Jag är alldeles för lat för att lägga mer tid på smink till vardags : )

Jag vet inte vad som har hänt med mina ögonfransar btw… Dom vinklar sig liksom neråt istället för uppåt…. Dumma!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *