cd

HEY U!
Jag förstod snabbt att mitt inlägg om politik skulle skapa reaktioner. Politik och åsikter är ett känsligt ämne och eftersom jag inte är så insatt så brukar jag undvika frågan. Fast, ni fick som önskat en liten inblick i hur jag funderar och tänker. Många dömde mig, men många höll också med. Tro det eller ej så gillar jag era reaktioner och åsikter! Dom är intressanta. Men nej, jag kommer inte kämpa för att någon ska ändra sin politiska åsikt, utan jag kommer låta människor ha sin egen uppfattning. Även om jag ibland inte håller med eller förstår. Det är ju så demokrati fungerar, och jag kan inte kämpa för allt. Jag kämpar för annat istället. Sånt jag brinner för. För er som brinner för politik och/eller vill få folk att ändra åsikt – grymt! Fortsätt kämpa! Men säg inte åt mig att göra det : ) Alla är vi olika.

Min dag blev inte som jag trodde att den skulle bli.. Nathalie är sjuk, så det blev inget besök hos Rapunzel. Buhu! Vi får boka om och ta det när hon blir frisk : ) Jag spenderade istället då eftermiddagen med en ”konferenssamtal” med Caty & Camiz. Haha. Vi pratade alla tre i telefonen samtidigt och det stod på min telefon att det hette konferens tydligen. Vårt viktiga konferenssamtal handlade om… Hm.. Jag minns inte ens. Så det var säkert superviktigt!!!

Btw. Caty och jag är bästa vänner och har ändå rätt olika syn på poltik, men vet ni vad? Det gör liksom ingenting. Hon vet att jag är en bra människa och jag vet att hon är en bra människa. Vi respekterar och älskar varandra ändå. Att jag inte är insatt på samma sätt som hon är gör inte mig till en sämre människa eller någon som hon inte vill umgås med. Och att hon har vissa åsikter som jag inte håller med om eller att hon tycker något som jag inte gör, gör inte att jag gillar henne mindre för det. Jag tycker att det är coolt att hon kämpar och står upp för det hon tycker, och jag håller med i mycket hon säger också. Men inte allt. För ingen kommer någonsin hålla med dig till 100% i allt Alla är vi som sagt olika och tycker olika. Hade det inte varit så så hade vi inte behövt demokrati. Och hade jag varit mer intresserad så hade jag också kämpat! Men oavsett intressen och åsikter så står jag alltid upp för det jag tycker och har inga problem med att någon tycker annorlunda.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Rebecca

    Hej. Vi lever i en demokrati, som liksom bygger på människans fria vilja. Och alla har en egen vilja och ett eget sätt att se på saker och ting. Jag tycker det är grymt bra. Men, att rösta är viktigt. Det är inte bara en rättighet, det är ett privilegium. Det är inte självklart i alla länder att man får vara med och påverka till den grad som vi i Sverige får göra, därför anser jag att det minsta man kan göra är att läsa partiprogrammen och sedan göra ett val utifrån det (eller bara rösta blankt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *