….Som jordgubbssaft!

oneamino

GOOOD MOOORGON ALLA KEELALOVERS. Nej gud.. Sådär skulle jag aldrig kunna skriva.. Ville bara känna hur det kändes. Det kändes inte så bra, det kändes mest fejk. Haha! Sååå, GOD MORGON KOMPISAAAAAR! Jag har drömt knasiga drömmar hela natten, så känner mig inte alls utvilad. Men jag är ändå taggad på att träna, så det är bara att släpa sig ur sängen ändå : ) Jag ska bara äta frukost, sen blanda en shaker med mina nya aminosyror( SMAKAR JORDGUBBSSAFT <3 ) och sen iväg till gymmet. Det blir ett tidigt pass idag eftersom jag ska på ett möte vid 12 och sen direkt till Rapunzel of Sweden. Ska försöka hinna växla lite pengar till Grekland också : ) Bra dag ju!

 

Direktlänk:
a

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - Summer wanties.. Alexandra Nilsson - Business Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *